Výrobci

Nejprodávanější produkty

Novinky

  • DTS PAR20 CLASSIC LUX
    DTS PAR20 CLASSIC LUX

    Profesionální značkový reflektor (vyrobeno v EU) pro PAR20 lampu s...

    239 Kč
  • DTS PAR20 CLASSIC BLACK
    DTS PAR20 CLASSIC BLACK

    Profesionální značkový reflektor (vyrobeno v EU) pro PAR20 lampu s...

    239 Kč
  • DTS PAR16 CLASSIC LUX
    DTS PAR16 CLASSIC LUX

    Profesionální značkový reflektor (vyrobeno v EU) pro PAR16 (MR16) lampu...

    208 Kč
  • DTS PAR16 CLASSIC BLACK
    DTS PAR16 CLASSIC BLACK

    Profesionální značkový reflektor (vyrobeno v EU) pro PAR16 ( MR16 )...

    208 Kč
  • LED2 PRO RA-7.8
    LED2 PRO RA-7.8

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    18 174 Kč
  • LED2 PRO RA-5.9
    LED2 PRO RA-5.9

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    26 438 Kč
  • LED2 PRO RA-4.8
    LED2 PRO RA-4.8

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    31 397 Kč
  • LED2 PRO RA-3.9
    LED2 PRO RA-3.9

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    39 661 Kč
  • LED2 PRO RA-7.8
    LED2 PRO RA-7.8

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    11 562 Kč
  • LED2 PRO RA-5.9
    LED2 PRO RA-5.9

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    16 521 Kč
  • LED2 PRO RA-4.8
    LED2 PRO RA-4.8

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    19 826 Kč
  • LED2 PRO RA-3.9
    LED2 PRO RA-3.9

    Led modulová obrazovka. LED video panel ( obrazovka ) s ultra vysokým...

    24 785 Kč

Slevy

  • MC2 AUDIO E90
    MC2 AUDIO E90

    Lehký, vysoce výkonný touringový...

    57 448 Kč -32% 84 483 Kč

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

                                                                                                                                         

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.