Výrobci

Nejprodávanější produkty

Novinky

  • LED2 MH-100 QUADRO BEAM
    LED2 MH-100 QUADRO BEAM

    Kompaktní otočná hlava BEAM se 4 x 25W bílou LED CREE. Výkonné LED diody...

    5 995 Kč
  • LED2 MH-52DF CREE WASH BEAM
    LED2 MH-52DF CREE WASH BEAM

    Kompaktní otočná hlava beam a wash s oboustrannou funkcí s 12W bílou LED...

    2 995 Kč
  • LED2 MH-12 CREE BEAM
    LED2 MH-12 CREE BEAM

    Kompaktní otočná hlava beam s 12W bílou LED CREE. Rychlý pohyb,...

    1 796 Kč
  • ANTARI FDNG-250
    ANTARI FDNG-250

    Přepravní kufr pro ANTARI DNG-250. Profesionální přepravní kufr na...

    16 990 Kč
  • ANTARI FZ-350
    ANTARI FZ-350

    Přepravní kufr pro ANTARI Z-350. Profesionální přepravní kufr...

    4 948 Kč
  • ANTARI FX-5
    ANTARI FX-5

    Přepravní kufr pro ANTARI M-5, M-8, M-10, W-515D nebo W-530D....

    4 948 Kč
  • ANTARI FX-4
    ANTARI FX-4

    Přepravní kufr pro ANTARI Z-1020, Z-1520, W-715 nebo Z-350....

    4 948 Kč
  • LED2 BEAM BAR 96X
    LED2 BEAM BAR 96X

    RGBW LED světelná lišta, obsahující 8 x 12W CREE LED diody RGBW ( 4 v 1...

    5 942 Kč
  • LED2 4-FC MH-285
    LED2 4-FC MH-285

    Přepravní kufr pro 4 kusy LED2 MH-285 nebo MH-228 BEAM WASH ZOOM....

    7 493 Kč
  • LED2 PRO P-540 W/RDM / 45°
    LED2 PRO P-540 W/RDM / 45°

    Wash / Flood / Strobe / Pixel / Blinder kompaktní multifunkční LED...

    28 999 Kč
  • LED2 PRO P-540 W/RDM / 25°
    LED2 PRO P-540 W/RDM / 25°

    Wash / Flood / Strobe / Pixel / Blinder kompaktní multifunkční LED...

    28 999 Kč
  • LED2 PRO P-540 W/RDM / 10°
    LED2 PRO P-540 W/RDM / 10°

    Wash / Flood / Strobe / Pixel / Blinder kompaktní multifunkční LED...

    28 999 Kč

Slevy

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

                                                                                                                                         

Informace o zákaznících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů. Kupující uzavřením smlouvy souhlasí se zpracováním a shromažďováním svých osobních údajů v databázi prodávajícího po úspěšném splnění smlouvy a to až do doby jeho písemného vyjádření nesouhlasu s tímto zpracováním.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti zákazníka odstranit z databáze. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Osobní údaje zákazníků dodavatel nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží. Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření provozovatelem archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze provozovateli obchodu.